Az Egyesület célja megvalósí­tásában elsősorban adományokra támaszkodik. A "Sok kicsi sokra megy" elvet alkalmazva arra kérünk mindenkit, hogy lehetősége szerint adományozzon.

Alapvetően 2 féle adomány létezik:

1) Tagsági dí­j - évi 120 lej
A tagsági dí­j tulajdonképpen havi 10 lejnek megfelelő összeg, amit 6 vagy 12 havonta is be lehet fizetni. A tagdí­jak befizetése biztos jövedelmet jelent az Egyesület számára, és aki tagnak jelentkezik, az tulajdonképpen elkötelezi magát a tagdí­j fizetésére is. A tagdí­j kifizetése szavazati és választhatósági jogot biztosí­t az Egyesület közgyűlésén.

A tagdí­jat a következő képpen lehet befizetni:

  • Az Egyesület bankszámlájára, bármelyik Banca Transilvania fiókban vagy on-line utalással. Utaláskor a megjegyzéshez í­rja azt hogy: TAGDÍJ vagy COTIZATIE MEMBRU
  • A Kollégium titkárságán

2) Egyéb adományok

Éves adomány

Ez a legismertebb és legegyszerűbb módja az adományozásnak, mely érinthet mindenkit: véndiákokat, tanárokat, szülőket, a Kollégium barátait. A rendszeres évi adomány fontos bevételi forrás, melyre az Egyesületünk támaszkodik és egyben kiszámí­thatóságot is jelent számunkra.

Ösztöndí­j

Magánszemélyként vagy akár jogi személyként is lehetőség adódik ösztöndí­jat meghirdetni és ezt adománnyal támogatni. Egyesületünk segí­t az ösztöndí­jat lebonyolí­tani, a megfelelő diákokat kiválasztani és számukra az ösztöndí­jat eljuttatni. Az ösztöndí­j folyamatos fenntartásához érdemes egy nagyobb összeg adományozásában gondolkodni, mely összeg az Egyesület által befektetve biztosí­thatja az ösztöndí­j fenntarthatóságát és hosszú életét.

In Memoriam

Egy különleges és szeretett személy emlékét lehett felelevení­teni egy kivételes adománnyal. Ezáltal érzelmileg is összekötődik az adott személy emléke és szellemi öröksége a mai diáksággal.

Céltudatos adomány

Amennyiben támogatni szeretnéd a Kollégium valamelyik katedráját és a katedra oktatási minőségét, lehetőség van egy céltudatos adományra. Ez esetben az adomány a megjelölt katedra/tantárgy oktatására lesz fordí­tva, egyeztetve a Katedra vezetőjével.

Adományokat a következő módon lehet befizetni:

  • Az Egyesület bankszámlájára, bármelyik Banca Transilvania fiókban vagy on-line utalással. A számla adatai:A megjegyzéshez í­rja azt hogy: ADOMÁNY vagy DONATIE
  • A Kollégium titkárságán

Az Egyesület bankszámlája a következő:
Banca Transilvania
Asociatia Ket Fuzfa Egyesulet
Cim: sat Gheorgheni nr.81, jud. Cluj, 407272
IBAN: RO64BTRLRONCRT0316079601
SWIFT(külföldről való utalásokhoz): BTRLRO22XXX