Az Egyesület célja megvalósításában elsősorban adományokra támaszkodik. A „Sok kicsi sokra megy" elvet alkalmazva arra kérünk mindenkit, hogy lehetősége szerint adományozzon.

Alapvetően 2 féle adomány létezik:

1) Tagsági díj – évi 120 lej
A tagsági díj tulajdonképpen havi 10 lejnek megfelelő összeg, amit 6 vagy 12 havonta is be lehet fizetni. A tagdíjak befizetése biztos jövedelmet jelent az Egyesület számára, és aki tagnak jelentkezik, az tulajdonképpen elkötelezi magát a tagdíj fizetésére is. A tagdíj kifizetése szavazati és választhatósági jogot biztosít az Egyesület közgyűlésén.

A tagdíjat a következő képpen lehet befizetni:

  • Az Egyesület bankszámlájára, bármelyik Banca Transilvania fiókban vagy on-line utalással. Utaláskor a megjegyzéshez írja azt hogy: TAGDÍJ vagy COTIZATIE MEMBRU
  • A Kollégium titkárságán

2) Egyéb adományok

Éves adomány

Ez a legismertebb és legegyszerűbb módja az adományozásnak, mely érinthet mindenkit: véndiákokat, tanárokat, szülőket, a Kollégium barátait. A rendszeres évi adomány fontos bevételi forrás, melyre az Egyesületünk támaszkodik és egyben kiszámíthatóságot is jelent számunkra.

Ösztöndíj

Magánszemélyként vagy akár jogi személyként is lehetőség adódik ösztöndíjat meghirdetni és ezt adománnyal támogatni. Egyesületünk segít az ösztöndíjat lebonyolítani, a megfelelő diákokat kiválasztani és számukra az ösztöndíjat eljuttatni. Az ösztöndíj folyamatos fenntartásához érdemes egy nagyobb összeg adományozásában gondolkodni, mely összeg az Egyesület által befektetve biztosíthatja az ösztöndíj fenntarthatóságát és hosszú életét.

In Memoriam

Egy különleges és szeretett személy emlékét lehett feleleveníteni egy kivételes adománnyal. Ezáltal érzelmileg is összekötődik az adott személy emléke és szellemi öröksége a mai diáksággal.

Céltudatos adomány

Amennyiben támogatni szeretnéd a Kollégium valamelyik katedráját és a katedra oktatási minőségét, lehetőség van egy céltudatos adományra. Ez esetben az adomány a megjelölt katedra/tantárgy oktatására lesz fordítva, egyeztetve a Katedra vezetőjével.

Adományokat a következő módon lehet befizetni:

  • Az Egyesület bankszámlájára, bármelyik Banca Transilvania fiókban vagy on-line utalással. A számla adatai:A megjegyzéshez írja azt hogy: ADOMÁNY vagy DONATIE
  • A Kollégium titkárságán

Az Egyesület bankszámlája a következő:
Banca Transilvania
Asociatia Ket Fuzfa Egyesulet
Cim: sat Gheorgheni nr.81, jud. Cluj, 407272
IBAN: RO64BTRLRONCRT0316079601
SWIFT(külföldről való utalásokhoz): BTRLRO22XXX