Az adó 2%-ának átirányitása non-profit szervezetek számára nem kerül pénzbe, hiszen az illető az adót már befizette az államnak. Csupán arról van szó, hogy a már befizetett adó 2%-át vissza lehet kérni az államtól és átirányítani egy civil szervezet számára. A “Két Fűzfa Egyesület” is egy ilyen civil szervezet, és arra kérünk mindenkit, hogy a 2%-ot az Egyesület számára ajánlja fel, ezáltal is támogatva a Kollégiumot.

 

Akik 2017-ban kizárólag csak alkalmazottként kaptak jövedelmet, CSAK a 230-as nyomtatványt kell kitöltsék. A nyomtatvány itt található: LINK

Kitöltése egyszerű: ki kell nyomtatni, kitölteni a nevet, címet és személyazonosító számot (CNP). Ezután pedig el kell vinni/postázni az adóügyi hivatalba (Administratia Financiara). Az összeget nem kell kitölteni, majd kiszámolják a hivatalban.

 

Akik 2016-ben az alkalmazotti bér mellett más forrásból is kaptak jövedelmet, MINDKÉT nyomtatványt ki kell tölteniük: a 200-ast és 230-ast is.

A 200-as nyomtatvány itt található: LINK

 

A kitöltött nyomtatványok leadási határideje 2018 május 25. Mindenki ahhoz az adóhivatalhoz kell  elvigye/elküldje őket, ahova lakcíme szerint tartozik.


Az egyesület adatai:

Név: Asociatia Ket Fuzfa Egyesulet
Adószám: 35145926
IBAN: RO64BTRLRONCRT0316079601

 

Köszönjük  szépen